Огляд нових слотів, які вийшли в березні 2024 року

Тимофій Адаменко
19.03.2024
56 Views

У березні 2024 року авторитетні розробники випустили нові слоти, огляд яких представлено в цьому матеріалі від KRI.

Pot of Fortune

Pot of Fortune — новинка від авторитетного провайдера Pragmatic Play. Реліз гри відбувся 6 березня 2024 року. Сьогодні автомат уже доступний у більшості ліцензованих казино України.

У слоті Pragmatic Play встановлено високий рівень віддачі гравцям — 96%. Максимальний множник становить х5000, кількість ліній — 20. У сюжетній лінії автомата використовується казкова історія про лісових ельфів, які полюють за горщиками із золотом, але найціннішим лотом гри є конюшина.

Rainbow Ray

Rainbow Ray — розробка від компанії Endorphina, що отримала офіційний реліз 14 березня 2024 року. У слот інтегровано привабливий показник RTP, який досяг 96,12%. Максимальний множник гри становить х10 000, а ігрове поле побудовано за схемою 5х6.

Автомат Rainbow Ray — це подорож таємничим лісом, у якому учаснику гри потрібно полювати на цінні предмети: дорогоцінне каміння, золоті підкови, рідкісні гриби, арфа. У слоті доступна опція автоматичного обертання барабанів і варіативний вибір розміру ставок.

Mystery Lady

Mystery Lady або Містична Леді — так свою новинку назвав провайдер Amigo Gaming. Показник RTP у цього автомата дорівнює 96%. Як максимальний множник виграшу використовується коефіцієнт х1200, кількість ліній — 10.

Слот, який офіційно було випущено 8 березня 2024 року, створено з використанням тематики для дівчаток. Ігрове поле складається з трьох ліній і п’яти стовпчиків. Сюжет відбувається на зеленій галявині з приємним музичним оформленням.

Author Тимофій Адаменко