Новинки минулого місяця: огляд слотів, які вийшли у лютому

Тимофій Адаменко
08.03.2024
40 Views

Знайомимо читачів з новими слотами, які гемблінг-провайдери презентували у лютому 2024 року.

Redline Rush

Слот Redline Rush презентував відомий розробник Red Tiger. Ігровий апарат сподобається гравцям, які цінують автомобільні перегони та адреналінові відчуття від швидкої їзди. Поле слоту утворене по схемі 5 на 3, а для отримання максимального виграшу учаснику необхідно дійти до четвертого рівня, який забезпечить множник х5.

Pop Zen

Pop Zen – це розробка від компанії BGaming, яка вже доступна у ліцензованих казино України. Автомат швидко отримав високу популярність і позитивні відгуки гравців, яким сподобався простий сюжет і високий показник RTP – він складає 96,25%.

Ігрове поле слоту Pop Zen утворене по схемі 7х7, що забезпечує випадання великої кількості виграшних комбінацій. Щоб отримати максимальний виграш, слід полювати за найціннішими лотами Wild. На автоматі також передбаченні респіни і символ «джокер», який замінює будь-який лот.

Love is in the Fair

Love is in the Fair – слот випустив провайдер Play’n Go, якій відомий особливим підходом до сюжетної лінії. Події цієї гри розгортаються в середині історії кохання, у якій приймають участь пара молодих людей.

Для слоту застосований максимальний множник виграшу х10 000. Стосовно показника RTP, то він також задовільний, адже складає 96,20%. 

Author Тимофій Адаменко