Нові слоти: огляд новинок за березень — квітень 2024 року

Тимофій Адаменко
04.04.2024
40 Views

Знайомимося з новими слотами, які представили відомі провайдери в березні — квітні 2024 року.

Ripe Rewards

Ripe Rewards — новий слот від розробника Pragmatic Play. Реліз ігрового автомата відбувся 1 квітня 2024 року. В ігровому полі використовується 40 ліній, максимальний множник встановлено на позначці х10000. Заявлений показник віддачі склав 96,02%.

Автомат Ripe Rewards сподобається гравцям, які віддають перевагу нехитрому сюжету. Як лоти ігрового поля використовуються фрукти. У грі відмінно реалізована графіка і добре продумана система управління.

All Ways Luck

All Ways Luck — новинка від розробника Endorphina. У слоті використовується 243 лінії для визначення виграшу. Показник рівня RTP становить 96%, ігрове поле побудовано за схемою трьох горизонтальних і п’яти вертикальних ліній.

У слота All Ways Luck є кілька режимів гри. Опція «Турбо» дає змогу крутити барабани в прискореному форматі, кнопка «Авто» запускає автоматичний формат гри. Представлений апарат належить до категорії «фруктових» слотів, але найціннішим лотом є «сімки».

Dracula — Darkest Flame

Dracula — Darkest Flame — новинка від компанії Spinomenal, яка офіційно опублікована на сайті розробника 13 березня 2024 року. У гру інтегровано середній рівень віддачі (91,97%), але цей недолік компенсується чисельними бонусними обертаннями, які постійно випадають гравцям.

Автомат Dracula — Darkest Flame відправить гравця у віртуальну подорож замком графа Дракули, тому слот сподобається геймерам, які надають перевагу сюжетній складовій із чудовим графіком.

Author Тимофій Адаменко